رئیس اداره تغذیه
- تنظیم شرایط اختصاصی مناقصه و مزایده به همراه جداول پیوست جهت پیمانکاران پخت و توزیع غذا
- بررسی تجهیزات و امکانات موجود و درخواست خرید و یا تعمیر تجهیزات جهت ارتقاء سیستم خدمات غذایی به دانشجویان
- مطالعه برگه های نظر سنجی سلف سرویسها ، نقطه نظرات ناظرین دانشجویی و مسئولین سلف ها جهت رفع مشکلات و ارتقاء سطح خدمات غذایی ارائه شده
- برقراری امکان شرکت کارکنان در کلاسهای آموزشی
- کنترل و ا رزیابی عملکرد پیمانکار درحین کار به روش های مختلف از جمله نظارت دوره ای و رضایت دانشجویان