۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

ناظرین رستوران های آزاد

  •    نظارت بر تحویل مواد اولیه طبق آنالیز غذاهای ارائه شده در سلف سرویس ها و رستوران ها
  •   نظارت کامل بر شیوه ی پخت و پز و توزیع غذا
  •    گزارش آمار های غذای توزیع شده جهت تنظیم صورت وضعیت عملکرد ماهیانه پیمانکاران
  •   حضور دائم در مجموعه ها و نظارت وکنترل مواد غذائی و نحوه ی نگهداری آنها در انبار ها و سردخانه ها
  •   رسیدگی به شکایات دانشجوئی و انتقال آن به مقام بالاتر جهت تصمیم گیری
تاریخ به روز رسانی:
1399/08/25
تعداد بازدید:
2119
Powered by DorsaPortal