سال ۱۴۰۴، سرمایه گذاری برای تولید
  • تاریخ انتشار : 1404/08/24 - 10:25
  • تعداد بازدید : 33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بهره‌مندی اداره تغذیه از تجهیزات تخصصی پایش سلامت غذا (TPM و ترمومترهای لیزری)

کنترل کیفیت مواد غذایی

 

اداره تغذیه دانشگاه اصفهان با بهره‌گیری از تجهیزات تخصصی پایش سلامت غذا شامل (دستگاه TPM سنجش کیفیت روغن و ترمومترهای لیزری)، نظارت مستمر و دقیق بر وضعیت دما، کیفیت روغن و شرایط نگهداری مواد غذایی را انجام می‌دهد.

کارشناس مرتبط در حوزه صنایع غذایی، این پایش‌ها را به‌صورت میدانی و مداوم انجام داده و نتایج را ثبت و کنترل می‌کنند تا سلامت غذایی دانشجویان و مصرف‌کنندگان با دقت بیشتری تضمین شود.

این اقدام در راستای تأمین سلامت دانشجویان عزیز و افزایش اطمینان از کیفیت غذا در مجموعه انجام می‌گیرد.

کلمات کلیدی
هلیا خاجوی
خبرنگار :

هلیا خاجوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/24 10:25
تنظیمات قالب