بهرهمندی اداره تغذیه از تجهیزات تخصصی پایش سلامت غذا (TPM و ترمومترهای لیزری)
اداره تغذیه دانشگاه اصفهان با بهرهگیری از تجهیزات تخصصی پایش سلامت غذا شامل (دستگاه TPM سنجش کیفیت روغن و ترمومترهای لیزری)، نظارت مستمر و دقیق بر وضعیت دما، کیفیت روغن و شرایط نگهداری مواد غذایی را انجام میدهد.
کارشناس مرتبط در حوزه صنایع غذایی، این پایشها را بهصورت میدانی و مداوم انجام داده و نتایج را ثبت و کنترل میکنند تا سلامت غذایی دانشجویان و مصرفکنندگان با دقت بیشتری تضمین شود.
این اقدام در راستای تأمین سلامت دانشجویان عزیز و افزایش اطمینان از کیفیت غذا در مجموعه انجام میگیرد.
خبرنگار :
هلیا خاجوی
نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
تاریخ آخرین بروزرسانی:
1404/08/24 10:25
نظر دهید