برگزاری جلسه با ناظرین و کارشناسان اداره تغذیه و بهداشت با هدف بررسی مشکلات، نواقص و چالشهای موجود در مجموعههای تغذیه
اولین جلسه با حضور پیمانکاران، رئیس اداره تغذیه، ناظرین و کارشناسان بهداشت و صنایع غذایی اداره تغذیه دانشگاه با هدف بررسی مشکلات، نواقص و چالشهای موجود در مجموعههای تغذیهای دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه ضمن ارائه گزارشهای میدانی کارشناسان، مهمترین مسائل مرتبط با بهداشت مواد غذایی، کیفیت ارائه خدمات، نحوه نگهداری مواد اولیه و رعایت دستورالعملهای بهداشتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین پیشنهاداتی در جهت ارتقای نظارتها، اصلاح فرآیندها و بهبود عملکرد مجموعهها مطرح شد تا در برنامههای آتی اجرایی گردد
خبرنگار :
هلیا خاجوی
نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
تاریخ آخرین بروزرسانی:
1404/08/21 14:46
نظر دهید