برگزاری کارگاه آموزشی برچسبخوانی مواد غذائی و نقش آن در ایمنی و امنیت غذایی
به مناسبت روز جهانی غذا، دوره آموزشی «برچسبخوانی مواد غذایی و نقش آن در ایمنی و امنیت مواد غذایی» با حضور آقای دکتر رضا رمضانی"، برگزار شد.
در این دوره آموزشی، مباحث مرتبط با نحوه صحیح مطالعه برچسب مواد غذایی، تشخیص اطلاعات مهم تغذیهای، و اثر این آگاهی بر ارتقای ایمنی و سلامت غذا برای پیمانکاران سلف اختران بی نشان،نانوائی، رستوران های مکمل و مهمانسرا ، ناظرین مقیم در مجموعه ها و کارشناسان بهداشت و صنایع غذایی ارائه گردید.
خبرنگار :
هلیا خاجوی
نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
تاریخ آخرین بروزرسانی:
1404/08/25 13:49
نظر دهید