سال ۱۴۰۴، سرمایه گذاری برای تولید
  • تاریخ انتشار : 1404/08/25 - 13:49
  • تعداد بازدید : 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی برچسب‌خوانی مواد غذائی و نقش آن در ایمنی و امنیت غذایی

به مناسبت روز جهانی غذا، دوره آموزشی «برچسب‌خوانی مواد غذایی و نقش آن در ایمنی  و امنیت مواد غذایی» با حضور آقای دکتر رضا رمضانی"، برگزار شد.

در این دوره آموزشی، مباحث مرتبط با نحوه صحیح مطالعه برچسب مواد غذایی، تشخیص اطلاعات مهم تغذیه‌ای، و اثر این آگاهی بر ارتقای ایمنی و سلامت غذا  برای  پیمانکاران سلف اختران بی نشان،نانوائی،  رستوران های مکمل و مهمانسرا ، ناظرین  مقیم در مجموعه ها و کارشناسان بهداشت  و صنایع غذایی ارائه گردید.

کلمات کلیدی
هلیا خاجوی
خبرنگار :

هلیا خاجوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/25 13:49
تنظیمات قالب