پژوهش و تحصیلات تکمیلیبخش تحصیلات تکمیلی
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان، مسئول ارائه خدمات تخصصی به دانشجویان کارشناسی
ارشد و دکتری است. این بخش با هدف ارتقای کیفیت پژوهشهای دانشگاهی، حمایت از پایاننامهها و
رسالههای دکتری، و تسهیل فرآیندهای مرتبط با تحصیلات تکمیلی فعالیت میکند. از جمله خدمات این بخش
میتوان به برگزاری سمینارها و کارگاههای تخصصی، مدیریت فرصتهای مطالعاتی، و ارائه مشاورههای
پژوهشی اشاره کرد. همچنین، این بخش مسئولیت هماهنگی و نظارت بر آزمونهای جامع دکتری و جلسات دفاع
را بر عهده دارد.
پژوهش و تحصیلات تکمیلی
پژوهش و تحصیلات تکمیلیبخش تحصیلات تکمیلی
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان، مسئول ارائه خدمات تخصصی به دانشجویان کارشناسی
ارشد و دکتری است. این بخش با هدف ارتقای کیفیت پژوهشهای دانشگاهی، حمایت از پایاننامهها و
رسالههای دکتری، و تسهیل فرآیندهای مرتبط با تحصیلات تکمیلی فعالیت میکند. از جمله خدمات این بخش
میتوان به برگزاری سمینارها و کارگاههای تخصصی، مدیریت فرصتهای مطالعاتی، و ارائه مشاورههای
پژوهشی اشاره کرد. همچنین، این بخش مسئولیت هماهنگی و نظارت بر آزمونهای جامع دکتری و جلسات دفاع
را بر عهده دارد.
امور بینالملل و همکاریها
پژوهش و تحصیلات تکمیلیبخش تحصیلات تکمیلی
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان، مسئول ارائه خدمات تخصصی به دانشجویان کارشناسی
ارشد و دکتری است. این بخش با هدف ارتقای کیفیت پژوهشهای دانشگاهی، حمایت از پایاننامهها و
رسالههای دکتری، و تسهیل فرآیندهای مرتبط با تحصیلات تکمیلی فعالیت میکند. از جمله خدمات این بخش
میتوان به برگزاری سمینارها و کارگاههای تخصصی، مدیریت فرصتهای مطالعاتی، و ارائه مشاورههای
پژوهشی اشاره کرد. همچنین، این بخش مسئولیت هماهنگی و نظارت بر آزمونهای جامع دکتری و جلسات دفاع
را بر عهده دارد.
آخرین اخبار
آموزش اساتید
برگزاری دورههای آموزشی تخصصی برای اساتید در زمینه روشهای نوین تدریس آنلاین معاونت آموزشی دانشگاه اصفهان، دورههای آموزشی ویژهای را برای آشنایی اساتید با روشهای جدید تدریس در فضای مجازی برگزار میکند. این دورهها از تاریخ 15 مهر آغاز خواهند شد
تاریخ : 1403/09/27
افتتاح مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشجویی با حمایت معاونت تحصیلات تکمیلی
تاریخ : 1403/09/27
تمدید مهلت ثبتنام در آزمونهای جامع دکتری برای نیمسال اول سال تحصیلی جدید
تاریخ : 1403/09/27
برگزاری همایش بینالمللی پیشرفت های اخیر در علوم پایه با همکاری دانشگاههای معتبر اروپایی
اعلام ساعات توزیع غذا دررستوران ها، غذا خوری و خوابگاه های دانشجویی دانشگاه اصفهان
تاریخ : 1404/08/18
14فروردین
راهنمای دانشجویان
تاریخ : 1404/01/25
14فروردین
قابل توجه دانشجویان گرامی
تاریخ : 1404/01/25
سامانههای اداره
سامانه جامع آموزشی (گلستان)
سامانه مدیریت یادگیری (LMS)
سامانه پایاننامهها و رسالهها
پورتال اساتید
سامانه ارزشیابی اساتید
سامانه کتابخانه دیجیتال
سامانه آزمونهای آنلاین
سامانه فرصتهای مطالعاتی و بورسیهها
سامانه فرصتهای مطالعاتی و بورسیهها
سامانه فرصتهای مطالعاتی و بورسیهها
لینک های کاربردی
سایر
راهنماي سامانه تغذيه به زبان فارسي
دليل نظام التغذية للطالب العرب
Meal Reservation & Purchase System Guide for English-speaking Students
محاسبه کالری منو غذایی سلف سرویس دانشجویان
سامانه رزرو غذا
رئیس اداره تغذیه
حمید رضاییرئیس اداره تغذیه
تلفن03137935812
دورنگار
پست الکترونیک
نمایه معاونت
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی همواره با عنایت به چالشهای پیشروی جامعه و کمبودهایی که در حوزه فناوری در این موارد احساس میشود، در سطح ملی در جهت توسعه و دستیابی به فناوریهای مورداستفاده درکاهش و یا غلبه بر این چالشها پیشقدم شده است.
3600دانشجو
3600عضو هیئت علمی
3600کارمند
3600دانشجوی بینالملل
3600پروژههای ارتباط با صنعت
3600طرح پژوهشی
سلف سرویس و رستوران های آزاد زیر نظر اداره تغذیه
سایر
سلف سرویس دانشجوئی اختران بی نشاناین مجموعه در ضلع شرقی فلکه ابوریحان جنب حرم الشهدا گمنام با مساحت زیر بنای ۵۰۰۰ متر مربع متشکل از آشپزخانه و دو سالن مجزای شرقی و غربی(برادران و خواهران )، سردخانه،انبار، اتاق آماده سازی،اتاق سیستم های حرارتی برودتی، اتاق استراحت پرسنل می باشد. این مجموعه صرفاً برای استفاده ی دانشجویان دانشگاه اصفهان با تعرفه ی یارانه مصوب صندوق رفاه دانشجویان با رزرو قبلی می باشد.لازم به ذکر است که این مجموعه علاوه بر طبخ و توزیع ۵۰۰۰ پرس غذا در وعده ی ناهار، طبخ ۳۰۰۰ پرس شام و توزیع همزمان ۱۰۰۰ پرس صبحانه در خوابگاه ها را بر عهده دارد.
شایان ذکر است راهنمای رزرو غذای سلف سرویس دانشجوئی در سایت دانشگاه اصفهان ( اداره تغذیه ) قرار گرفته است.
رستوران آزاد یاس یکرستوران یاس یک واقع در ضلع شمالی دانشگاه جنب معاونت دانشجوئی (تالار شهید آوینی) قرار گرفته است. این مجموعه در سال ۱۳۷۰ با زیر بنای ۳۰۰۰متر مربع احداث و به بهره برداری رسید و در سال ۱۳۹۹ مرمت و بازسازس گردید
رستوران آزاد یاس دواین مجموعه در ضلع جنوب شرقی جنب درب ورودی خوابگاه ها با زیر بنای ۱۵۰۰ متر مربع در سال ۱۳۵۱ جهت ارائه طبخ و توزیع غذای دانشجویی افتتاح گردید که در نهایت در سال ۱۳۹۲با طراحی و معماری مدرن بازسازی و تبدیل به رستوران آزاد دانشجویی که شامل آشپزخانه مرکزی، سالن غذا خوری شرقی و غربی ،کافه سلامت بوفه غذاهای آماده، سردخانه ، انبار و اتاق استراحت کارکنان و اتاق آماده سازی مواد غذایی با ظرفیت ۱۵۰۰پرس در حال فعالیت می باشد.
رستوران آزاد یاس دو علوم تربیتی(ویژه خواهران)رستوران آزاد یاس دو دانشکده علوم تربیتی (ویژه خواهران) واقع در روبروی ساختمان مرکزی جنب دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی می باشد که دانشجویان عزیز می توانند در وعده ی ناهار از انواع غذاهای این رستوران به صورت یارانه ای بهره مند گردند)راهنمای خرید غذای رستوران های آزاد در سایت دانشگاه اصفهان ( اداره تغذیه ) قرار گرفته است(. لازم به ذکر است همکاران و مهمانان عزیز نیز بدون نیاز به رزرو قبلی می توانند از منو غذایی این مجموعه با قیمت آزاد استفاده نمایند
کافه شاپ رستوران یاس دو (ویژه برادران)این مجموعه در ضلع جنوب شرقی جنب درب ورودی خوابگاه ها در رستوران یاس دو (واحد برادران) واقع شده است این کافه با محیط مدرن، گرم و دوستانه خود فرصتی برای گفتگو و استراحت دانشجویان و مهمانان عزیز را فراهم کرده است نوشیدنی های گرم و سرد با کیفیت بالا، به همراه کیک های خانگی تازه از جمله گزینه های محبوب در کافه رستوران یاس دو محسوب می شوند. حضور این کافه به ایجاد یک فضای اجتماعی پویا در دانشگاه اصفهان کمک شایانی کرده است.
رستوران یاس سه۳شعبه رستوران وفست فود خواهران واقع در مکان توزیع غذای خوابگاه شهدا جهت توزیع غذا در وعده ی (ناهار و شام) خواهران ساکن خوابگاه فعال می باشد که شامل آشپزخانه، انبار، سالن غذاخوری بوده وشعبه رستوران وفست فود برادران در محوطه خوابگاه برادران بالاتر از گیت ورودی خوابگاه می باشد. دانشجویان عزیز می توانند با مراجعه به این مکان غذای خود را به صورت ساندویچی (گرم و سرد) با قیمت مناسب خریداری نمایند.
خبازخانه (نانوائی)نانوائی دانشگاه اصفهان در طبقه ی زیرین رستوران یاس ۲ جنب ورودی درب خوابگاه ها قرار گرفته است.در حال حاضر طبخ نان در انواع تافتون، سنگک (با قیمت مناسب و تعرفه ی دولتی ) به دانشجویان، اساتید، کارکنان صورت می گیرد.
کارگاه ها و همایش ها
مشاهده همه
برچسب خوانی مواد غذایی و نقش آن در ایمنی و امنیت مواد غذایی
حوزههای فعالیت
حمایت از پایاننامهها و رسالههای دکتری
برگزاری سمینارها و کنفرانسهای علمی
مدیریت فرصتهای مطالعاتی
حمایت از انتشارات علمی دانشجویان
برگزاری آزمونهای جامع دکتری
هماهنگی جلسات دفاع از پایاننامه و رساله
مدیریت پروژههای تحقیقاتی دانشجویی
برگزاری کارگاههای روش تحقیق
تور مجازی
سفری مجازی به قلب تاریخ و دانش: گشت و گذار در ساختمانهای باشکوه و کتابخانههای غنی دانشگاه اصفهان
سفری مجازی به قلب تاریخ و دانش: گشت و گذار در ساختمانهای باشکوه و کتابخانههای غنی دانشگاه اصفهان
سفری مجازی به قلب تاریخ و دانش: گشت و گذار در ساختمانهای باشکوه و کتابخانههای غنی دانشگاه اصفهان
سفری مجازی به قلب تاریخ و دانش: گشت و گذار در ساختمانهای باشکوه و کتابخانههای غنی دانشگاه اصفهان
سفری مجازی به قلب تاریخ و دانش: گشت و گذار در ساختمانهای باشکوه و کتابخانههای غنی دانشگاه اصفهان
سفری مجازی به قلب تاریخ و دانش: گشت و گذار در ساختمانهای باشکوه و کتابخانههای غنی دانشگاه اصفهان